Wat kost EHBO cursus in Eindhoven

Wat kost EHBO cursus in Eindhoven

Wat kost EHBO cursus in Eindhoven

Om de prijs van een EHBO cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten. Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een EHBO cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.
De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. EHBO trainingen op uw eigen locatie of u komt in Eindhoven op locatie.
 
Training & Advies MVM is een organisatie die u maximaal en efficiënt een opleiding of training aanbiedt. Wij geven EHBO cursus op maat zodat u meer kwaliteit krijgt. We geven gericht opleidingen zoal BHV, EHBO, Reanimatie, AED, Kinder-EHBO, VCA. We kunnen overal opleidingen geven. De kosten van een cursus is bepalend van de grote van de groep.
 
Training & Advies MVM is in Eindhoven gevestigd en geeft onder andere gespecialiseerd EHBO opleidingen. Waarom EHBO volgen. Zou het prettig zijn als u niet met handen in je haar zit maar acute zorg kan bieden. Daar kunnen wij u mee helpen.
 

EHBO cursus op eigen locatie.

Wilt u liever een EHBO cursus op uw eigen locatie dan zullen in een gesprek kijken naar uw wensen. Voor een EHBO cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw organisatie.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over EHBO cursus te beantwoorden.