Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Volg een Bedrijfshulpverlening cursus in Eindhoven

BHV opleiding volgen in Eindhoven

Om de prijs van een BHV Cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten. Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een BHV cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen. 

De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. BHV trainingen op uw eigen locatie. Zowel de BHV basis als de BHV herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie. Volg een BHV cursus bij ons opleidingscentrum in Eindhoven of wij komen naar u toe op locatie. Het geeft je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om snel en veilig te reageren tijdens een noodsituatie.

De cursus behandelt brandveiligheid, ontruimingsprocedures, eerste hulp en meer.

Je leert om te gaan met verschillende situaties, zoals branden, overstromingen, aardbevingen en andere calamiteiten. Je leert ook hoe je mensen veilig kunt evacueren en hoe je ze veilig kunt houden totdat de hulpdiensten arriveren.

Voordeel is als we bij u op locatie komen, dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw organisatie. Voor BHV op locatie hanteren wij een minimum aantal van 3 deelnemers. Individueel BHV cursus kan ook, maar dan moeten er goede gekeken worden naar de locatie en kosten van de cursus.

BHV cursus in Eindhoven volgen? Elke maand kunt u een BHV cursus in Eindhoven volgen. In Eindhoven kunt u verschillende soorten BHV cursus volgen die we geven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld BHV basis cursusBHV herhaling cursus is maximale groep is 8 cursisten.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de BHV cursus 1 dagdeel zit ook inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water.
Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De BHV cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de BHV cursus beschikt u over een BHV certificaat.
 
Wilt u liever een BHV cursus op uw eigen locatie dan zullen in een gesprek kijken naar uw wensen. Voor een BHV cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw organisatie.
Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Acute zorg

  Acute zorg

  Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

  Hebben training gekregen van Training & Advies MVM.
  Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad.
  Wat hebben ze geleerd:
  • Reanimatie + AED
  • Stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • Hemostatisch verband
  • Trauma zwachtel
  • Waar zitten de druk punten
  Dat alles wordt er op die dag gegeven.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen