Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

VCA cursus-examen Eindhoven

VCA Certificaat

Training & Advies MVM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van trainingen en advies op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Het bedrijf heeft expertise op het gebied van diverse veiligheidsrichtlijnen en normen, waaronder VCA.

Leren hoe je VCA certificaat kan behalen? We bieden een verscheidenheid aan trainingsprogramma's die je voorbereiden op succes je VCA certificaat kan behalen.

We bieden een breed scala aan cursussen, waaronder training, klassikale training, eLearning, certificeringstraining en meer.
Of u nu uw vaardigheden moet opfrissen voordat u een examen aflegt, of u wilt gewoon nieuwe technieken leren, wij hebben een programma dat is afgestemd op uw behoeften.

Veiligheid uitrusting

Het VCA-certificaat is een veelgevraagd certificaat binnen diverse sectoren in Nederland. Dit certificaat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het certificaat is bedoeld voor bedrijven en medewerkers die werkzaamheden verrichten in risicovolle omgevingen, zoals in de bouw, petrochemie en de procesindustrie. Veiligheidsuitrusting is een essentieel onderdeel van elk werkterrein. Het helpt werknemers te beschermen tegen letsel en vermindert de kans op ongevallen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke beschermingsmiddelen omvatten items zoals veiligheidshelmen, oordopjes, brillen, handschoenen en andere uitrusting. Deze artikelen helpen blessures te voorkomen en het risico op het krijgen van ziekten te verkleinen. Ze zorgen er ook voor dat werknemers worden beschermd tegen schadelijke chemicaliën en materialen.

Ademhalingsbescherming

Ademhalingsbescherming is een essentieel onderdeel van elke bouwplaats. Het helpt werknemers te beschermen tegen het inademen van stof, dampen en andere gevaarlijke stoffen.

EHBO doos

Als u met aannemers werkt, moet u ervoor zorgen dat ze toegang hebben tot een EHBO-doos. U kunt hen helpen door er een voor hen te voorzien. Zorg ervoor dat het items bevat zoals verband, antiseptische doekjes, gaasjes, alcoholdoekjes en tape.

Brandblusser

Naast het hebben van een EHBO-doos, moet u aannemers ook voorzien van brandblussers. Deze apparaten bevatten een middel dat branden snel en veilig worden geblust.

VCA Basis - VCA VIL-VCU, VCA VOL

Bij Training & Advies MVM kun je terecht voor een gedegen VCA-training en -advies. Het bedrijf biedt diverse trainingen op het gebied van VCA aan, zoals het VCA Basis, VCA Vol en VCU (Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzend- en detacheringbureaus) trainingen. De trainingen zijn zo ontworpen dat de deelnemers leren hoe zij veilig en verantwoord kunnen werken en hoe zij risico’s op de werkvloer kunnen vermijden.

Daarnaast biedt Training & Advies MVM ook advies en ondersteuning aan bedrijven die hun VCA-certificering willen behalen of behouden. Het bedrijf heeft veel ervaring met het implementeren van een VGM-systeem binnen bedrijven, zodat zij aan de gestelde veiligheidsrichtlijnen en normen kunnen voldoen.

Als je geïnteresseerd bent in het behalen van een VCA-certificaat, kun je contact opnemen met Training & Advies MVM. Zij bieden de VCA-trainingen en -examens op locatie aan. Na het behalen van het VCA-certificaat ben je in staat om veilig en verantwoord te werken en ben je voorbereid op de risico’s die kunnen optreden tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden.

Met het B-VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

VCA VIL-VCU

VIL-VCU (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden
Bent u intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geeft u aan dat u weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA -gecertificeerde bedrijven.

VOL-VCA

VOL-VCA (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden):
Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

 

Het is onze missie om kwalitatief hoogstaande trainingen te geven tegen een betaalbare prijs.
Hoe kan ik meer te weten komen over VCA Basis - VCA VIL-VCU, VCA VOL.

 

Bezoek onze website op www.bhveindhoven.nl voor meer informatie over VCA Basisveiligheid? U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 06-50806987

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Stop de bloeding

  Stop de bloeding
  Bij dit bedrijf: Kinderdag verblijf

  Stop de bloeding training gegeven

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
  overdag In een dagdeel
  Eerst medisch theoretisch
  En natuurlijk praktijk
  Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
  verschillende manieren om bloeding te stoppen

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen