Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Reanimatie AED kind basis

Hoe lang
1 dagdeel
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

Reanimatie AED kind basis

Training & Advies MVM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van trainingen op het gebied van reanimatie en het gebruik van een AED voor kinderen. Met hun basis cursus in reanimatie en AED-gebruik voor kinderen, streven ze ernaar om mensen van alle achtergronden en ervaringsniveaus de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om levens te redden.

Deze specifieke cursus is ontworpen om een breed publiek aan te spreken. Of je nu een ouder, leerkracht, oppas, sportcoach of gewoon geïnteresseerd bent om te leren hoe je adequaat kunt handelen in noodsituaties met kinderen, deze cursus biedt de nodige informatie en training.

De cursus begint met een overzicht van de basisprincipes van reanimatie en de correcte handelingen die moeten worden uitgevoerd om de bloedcirculatie bij een kind te behouden. Hierbij wordt de meest recente en effectieve technieken en richtlijnen gevolgd die zijn ontwikkeld door professionele medische organisaties.

Daarna gaat de cursus dieper in op het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) bij kinderen. De deelnemers leren hoe ze dit apparaat moeten bedienen en begrijpen wanneer en hoe het kan worden ingezet om het hartritme van een kind te herstellen. Er wordt veel aandacht besteed aan het correct plaatsen van de elektroden op een kind, gezien de verschillen tussen volwassenen en kinderen op dit gebied.

Training & Advies MVM zorgt ervoor dat de deelnemers voldoende praktijkoefeningen krijgen om de geleerde technieken in de praktijk te brengen. Dit omvat simulaties van reële noodsituaties en de mogelijkheid om te oefenen met een oefenpop en een AED-trainer.

Na afronding van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname, dat erkent dat ze de nodige kennis en vaardigheden hebben verworven om competent te handelen in noodsituaties met kinderen. Dit certificaat kan van onschatbare waarde zijn, vooral in omgevingen waar kinderen aanwezig zijn, zoals scholen, sportclubs en kinderopvangcentra.

Training & Advies MVM is trots op hun professionele instructeurs die deze cursus verzorgen. Ze hebben uitgebreide ervaring op het gebied van reanimatie en AED-gebruik bij kinderen en zorgen ervoor dat de cursus relevant en interactief is. Bovendien wordt de cursus regelmatig geëvalueerd en herzien om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen en richtlijnen op het gebied van levensreddende technieken.

Na het volgen van: Reanimatie AED kind basis

deze opleiding kunt u op een verantwoorde en correcte manier optreden bij:

 • Herkennen van een Circulatiestilstand

 • Basale kinder Reanimeren - AED

 • Omgaan met AED
 • Verslikking en Verstikking

 • Stabiele zijligging

Tijdens de gehele cursus wordt er door de instructeur gekeken of u competent ben. Er worden kleine toetsen afgenomen tijdens de opleiding.
 • Cursusduur: 1 dagdeel (incl Examen)

 • Examen: volgens lesstof Basale kinderreanimatie incl. de AED

 • Diploma: 1 jaar geldig, waarna elk jaar een herhaling

 • Groepsgrootte: min. 3 max. 6 personen

Wij verzorgen reanimatie opleiding voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding van reanimatie.
 
Een Reanimatie basis cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. 
Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de Reanimatie AED kind basis cursus van Training & Advies MVM, kun je contact met hen opnemen via hun website of telefonisch. Ze staan klaar om je de nodige informatie te verstrekken en je in te schrijven voor de cursus, zodat je met een gerust hart weet dat je in noodsituaties adequaat kunt reageren om het leven van een kind te redden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Acute zorg

  Acute zorg

  Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

  Hebben training gekregen van Training & Advies MVM.
  Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad.
  Wat hebben ze geleerd:
  • Reanimatie + AED
  • Stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • Hemostatisch verband
  • Trauma zwachtel
  • Waar zitten de druk punten
  Dat alles wordt er op die dag gegeven.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen