VCA VIL-VCU

VIL-VCU (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden)

Bent u intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geeft u aan dat u weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA -gecertificeerde bedrijven.

Waarom een VIL-VCU examen?

 
Uw opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VIL-VCU diploma op zak weet u waar u op moet letten bij het zoeken van uitzendkrachten voor uw VCA-gecertificeerde opdrachtgevers.
 

Wat houdt het VIL-VCU examen in?


VIL-VCU is voor een groot deel gelijk aan VOL-VCA en bevat daarnaast ook unieke, op de intercedenten toegesneden kennis. Denk aan wetgeving en verantwoordelijkheden in de relatie ‘inlener - uitzendorganisatie – uitleenkracht’. De leerstof die niet van toepassing is op intercedenten die uitsluitend op kantoor werken, zoals taakrisicoanalyses of ongevallenonderzoek, is niet opgenomen in VIL-VCU.
 
  • Cursusduur: 2 dagdelen, excl. examen
  • Vooropleiding: Geen
  • Examen: volgens lesstof NIBHV
  • Groepsgrootte: min. 3 max. 8 personen
  • Individueel: op afspraak in goed overleg  
  • Geldigheid: 10 Jaar
 

Wij verzorgen VOL-VCA opleidingen voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. Bent met minder dan 3 personen dan gaan we in overleg met u een locatie bekijken en bespreken passende opleiding van de VOL-VCA.

Een VOL-VCA cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant.
Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over VOL-VCA te beantwoorden.