VCA Basisveiligheid

B-VCA Basisveiligheid.

Met het B-VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

De B-VCA bestaat uit: 

-wet- en regelgeving
-het herkennen van onveilige situaties
-handelingen het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.
 

Voor wie is het B-VCA examen?

Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een B-VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.
 
Waarom een B-VCA examen?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een B-VCA diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.
 

Wat houdt het B-VCA examen in?

• Cursusduur: 2 dagdelen, excl. examen
• Vooropleiding: Geen
• Examen: volgens lesstof NIBHV
• Groepsgrootte: min. 3 max. 8 personen
• Individueel: op afspraak in goed overleg 
• Geldigheid: 10 Jaar
 

Wij verzorgen VCA Basisveiligheid opleidingen voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. Bent u met minder dan 3 personen dan gaan we in overleg met u een locatie bekijken en bespreken passende opleiding van de VCA Basisveiligheid.

Een VCA Basisveiligheid opleidingen van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant.

Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over reanimatie te beantwoorden.