Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie
Hoe lang
2 dagdelen
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

VIL-VCU (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden)

Training & Advies MVM is een opleidings- en trainingsinstituut dat zich richt op het verstrekken van VCA VIL-VCU certificeringen aan individuen. De VCA VIL-VCU certificering is van cruciaal belang voor personen die werkzaam zijn in sectoren waar veiligheid en gezondheid op de werkvloer van het grootste belang zijn, zoals de bouw, industrie en petrochemie.  De VCA VIL-VCU certificering is een erkenning van de kennis en vaardigheden van een persoon op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het is een bewijs dat iemand op de hoogte is van de relevante wetgeving, regelgeving en procedures met betrekking tot veilig werken en het voorkomen van arbeidsongevallen. Het certificaat toont aan dat iemand bekwaam is om de rol van leidinggevende uit te voeren op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer.  Training & Advies MVM biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan dat deelnemers voorbereidt op het VCA VIL-VCU examen. De training omvat een grondige uitleg van de relevante wet- en regelgeving, praktische oefeningen en scenario's om de kennis toe te passen, evenals tips en advies om succesvol het examen af te leggen.  De voordelen van het behalen van een VCA VIL-VCU certificering zijn talrijk. Ten eerste vergroot het de arbeidsmogelijkheden, aangezien steeds meer werkgevers de certificering als een vereiste beschouwen voor bepaalde functies. Daarnaast kan het behalen van het certificaat een positieve invloed hebben op het salaris en de carrièrekansen van een persoon. Bovendien draagt het bij aan een veiligere werkomgeving, omdat gecertificeerde professionals op de hoogte zijn van de risico's en maatregelen om ongevallen te voorkomen.  Training & Advies MVM heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van professionele opleiding en training. Met ervaren instructeurs en een doelgerichte aanpak, zorgen zij ervoor dat de deelnemers optimaal voorbereid worden op het VCA VIL-VCU examen. Door te investeren in een opleiding bij Training & Advies MVM leggen individuen een stevige basis voor hun loopbaan en dragen zij bij aan een veilige werkomgeving voor henzelf en hun collega's. 

Waarom een VIL-VCU examen?

Uw opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VIL-VCU diploma op zak weet u waar u op moet letten bij het zoeken van uitzendkrachten voor uw VCA-gecertificeerde opdrachtgevers.

Wat houdt het VIL-VCU examen in?

VIL-VCU is voor een groot deel gelijk aan VOL-VCA en bevat daarnaast ook unieke, op de intercedenten toegesneden kennis. Denk aan wetgeving en verantwoordelijkheden in de relatie ‘inlener - uitzendorganisatie – uitleenkracht’. De leerstof die niet van toepassing is op intercedenten die uitsluitend op kantoor werken, zoals taakrisicoanalyses of ongevallenonderzoek, is niet opgenomen in VIL-VCU.

 • Cursusduur: 2 dagdelen, excl. examen

 • Vooropleiding: Geen

 • Volgens lesstof NIBHV

 • Groepsgrootte: min. 3 max. 8 personen

 • Geldigheid: 10 Jaar

Wij verzorgen VCA VIL-VCU opleidingen voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. Bent met minder dan 3 personen dan gaan we in overleg met u een locatie bekijken en bespreken passende opleiding van de VCA VIL-VCU.

Een VCA VIL-VCU cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant.
Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over VCA VIL-VCU te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Stop de bloeding

  Stop de bloeding
  Bij dit bedrijf: Kinderdag verblijf

  Stop de bloeding training gegeven

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
  overdag In een dagdeel
  Eerst medisch theoretisch
  En natuurlijk praktijk
  Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
  verschillende manieren om bloeding te stoppen

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen