Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Ik wil een EHBO opleiding volgen

Een EHBO cursus volgen

Training en Advies MVM is een erkende opleidingsinstelling gevestigd in Eindhoven, Nederland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, waaronder een Eerste Hulp Bij ongeluk (EHBO) opleiding. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die kennis en vaardigheden wil verwerven op het gebied van Eerste Hulp bij ongevallen, zoals ziektebeelden, verbandtechnieken, reanimatie, en het gebruik van AED's.

Waar kan ik EHBO opleiding volgen.

De EHBO-opleiding wordt gegeven op ons eigen locatie, De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die weten hoe zij hun leerlingen het beste kunnen onderwijzen. De opleiding bestaat uit verschillende modules: een van de Eerste Hulp bij ongevallen, zoals reanimatie, verbandtechnieken reanimatie en het gebruik van AED's.

Training & Advies MVM biedt een uitgebreide EHBO-opleiding aan, waarbij cursisten hun kennis en vaardigheden kunnen vergroten. De opleiding is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderde cursisten. Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen aangeboden om de leerlingen in staat te stellen hun vaardigheden in de praktijk te oefenen. Daarnaast bieden zij ook workshops en seminars aan waarin cursisten hun kennis verder kunnen verdiepen. 

Training & Advies MVM heeft een team van ervaren instructeurs  die de cursisten de beste begeleiding bieden. Zij staan altijd klaar om de cursisten te helpen bij het verwerven van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om EHBO te verlenen. De opleidingen worden gegeven in kleine groepen, waardoor leerlingen persoonlijke begeleiding krijgen. Bovendien bieden zij ook een uitgebreide naslagservice, waar leerlingen hun vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen vinden.

Als je op zoek bent naar een EHBO-opleiding, dan is Training en Advies MVM een uitstekende keuze. Ze bieden een uitgebreide opleiding waarmee je de vaardigheden en kennis kunt verwerven die nodig zijn om EHBO-opleiding te verlenen. Ze hebben een team van ervaren instructeurs die je de beste begeleiding bieden en een uitgebreide naslagservice voor al je vragen.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Acute zorg

  Acute zorg

  Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

  Hebben training gekregen van Training & Advies MVM.
  Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad.
  Wat hebben ze geleerd:
  • Reanimatie + AED
  • Stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • Hemostatisch verband
  • Trauma zwachtel
  • Waar zitten de druk punten
  Dat alles wordt er op die dag gegeven.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen