Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Hoeveel kost de cursus EHBO / BHV in Eindhoven?

 

Om de prijs van een EHBO cursus of BHV cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten. Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een EHBO cursus of BHV cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 4 personen.
De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. EHBO / BHV trainingen op uw eigen locatie of u komt in Eindhoven op locatie.
 
Training & Advies MVM is een organisatie die u maximaal en efficiënt een opleiding of training aanbiedt. Wij geven EHBO cursus op maat zodat u meer kwaliteit krijgt. We geven gericht opleidingen zoal BHV, EHBO, Reanimatie, AED, Kinder-EHBO, VCA. We kunnen overal opleidingen geven. De kosten van een cursus is bepalend van de grote van de groep.
 
Training & Advies MVM is in Eindhoven gevestigd en geeft onder andere gespecialiseerd EHBO / BHV opleidingen. Waarom EHBO of BHV volgen! Zou het prettig zijn als u niet met handen in je haar zit maar acute zorg kan bieden. Daar kunnen wij u mee helpen.
 

EHBO cursus op eigen locatie.

Wilt u liever een EHBO of BHV cursus op uw eigen locatie dan zullen in een gesprek kijken naar uw wensen. Voor een EHBO of BHV cursus komen wij al op locatie al van af 4 personen. Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw organisatie.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over EHBO of BHV cursus te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Basis BHV training gegeven

  Basis BHV training gegeven
  Bij dit bedrijf: Van der Heijden

   

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
  overdag In twee dagdelen
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
  met opdrachten en natuurlijk
  verschillende manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen