Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

Goedkope BHV cursus volgen in Eindhoven

Bent op zoek naar een goedkope BHV cursus in Eindhoven. Om de prijs van een BHV Cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten.
U kunt uw BHV cursus door een dure opleider laten verzorgen. Maar is bij Training & Advies MVM niet. Wat voor Training & Advies MVM zo bijzonder is, dat wij een BHV cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.
De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. BHV trainingen op uw eigen locatie. Zowel de BHV basis als de BHV herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.
 
Voordeel is als we bij u op locatie komen, dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw organisatie. Voor BHV op locatie hanteren wij een minimum aantal van 3 deelnemers. Individueel BHV cursus kan ook, maar dan moeten er goede gekeken worden naar de locatie en kosten van de cursus.
 
En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de BHV cursus per deelnemer is. Wilt u de BHV training binnen uw organisatie laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig en een en buitenruimte, ter grootte van minimaal drie parkeerplaatsen, voor het praktijkgedeelte, brand.
Maar wij hebben ook een locatie in Eindhoven. Training & Advies MVM is in Eindhoven gevestigd en geeft daar ook BHV cursussen.
 
Wij zijn een gespecialiseerd BHV-opleidersbedrijf die BHV cursus geeft in Eindhoven en omgeving. Daarnaast leveren we alle diensten die bijdragen aan een succesvolle BHV opleidingen. BHV cursus geven wij in heel Brabant en zelfs erbuiten.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie

  Bij deze bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brandje te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
   
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
   
  Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
   
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
  Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
   
  Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

  Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen