Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

Goedkoop EHBO cursus

Goedkope EHBO cursus volgen 

Om de prijs van een EHBO Cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten. Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een EHBO cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.
De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. EHBO trainingen op uw eigen locatie. Zowel de EHBO basis als de EHBO herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.
 
Zowel de training EHBO basis als EHBO herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie. Het voordeel van EHBO in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor EHBO in company of op locatie hanteren wij een minimum aantal van 3 cursisten. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de EHBO cursus is. Wilt u de EHBO training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig. Wij hebben ook een locatie in Eindhoven. Training & Advies MVM is in Eindhoven.
 
Wilt u liever een EHBO cursus op uw eigen locatie dan zullen in een gesprek kijken naar uw wensen. Voor een EHBO cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw organisatie.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over EHBO te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Ontruimingsoefening op locatie

  Ontruimingsoefening

  Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

  Heeft Training & Advies MVM 
  een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
  Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
  en BHV- plan doorgenomen
  Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
  Daarna eindevaluatie met tips en tops.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
   
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
   
  Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
   
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
  Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
   
  Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

  Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen