Goedkoop EHBO cursus

Goedkope EHBO cursus

Goedkope EHBO cursus.

Om de prijs van een EHBO Cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten. Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een EHBO cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.
De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. EHBO trainingen op uw eigen locatie. Zowel de EHBO basis als de EHBO herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.
 
Zowel de training EHBO basis als EHBO herhaling verzorgen wij desgewenst ook in company of op locatie. Het voordeel van EHBO in company is dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw bedrijfssituatie. Voor EHBO in company of op locatie hanteren wij een minimum aantal van 3 cursisten. En hoe meer cursisten, hoe goedkoper de EHBO cursus is. Wilt u de EHBO training binnen uw bedrijf laten verzorgen, dan hebben wij een binnenruimte voor het theoriedeel nodig. Wij hebben ook een locatie in Eindhoven. Training & Advies MVM is in Eindhoven.
 
Wilt u liever een EHBO cursus op uw eigen locatie dan zullen in een gesprek kijken naar uw wensen. Voor een EHBO cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw organisatie.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over EHBO te beantwoorden.