Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO opleiding volgen in Eindhoven

EHBO cursus volgen in Eindhoven.

Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een EHBO-cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.

De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. EHBO-opleiding op uw eigen locatie. Zowel de EHBO-basis als de EHBO-herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.

Voordeel is als we bij u op locatie komen, dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw organisatie. Voor EHBO op locatie hanteren wij een minimumaantal van 3 deelnemers. Individueel EHBO-cursus kan ook, maar dan moeten er goede gekeken worden naar de locatie en kosten van de cursus.

EHBO-cursus in Eindhoven volgen? Elke maand kunt u een EHBO-cursus in Eindhoven volgen. In Eindhoven kunt u verschillende soorten EHBO-cursus volgen die we geven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld EHBO-cursus 2 dagdeel, EHBO-herhaling is maximale groep is 8 cursisten.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de EHBO-cursus 2 dagdeel zit ook inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water.

Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De EHBO cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de EHBO cursus beschikt u over een EHBO certificaat.

Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Ontruimingsoefening op locatie

Ontruimingsoefening

Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

Heeft Training & Advies MVM 
een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
en BHV- plan doorgenomen
Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
Daarna eindevaluatie met tips en tops.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen