EHBO opleiding volgen in Eindhoven

EHBO opleiding volgen in Eindhoven

EHBO opleiding volgen in Eindhoven.

Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een EHBO-cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.

De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. EHBO-opleiding op uw eigen locatie. Zowel de EHBO-basis als de EHBO-herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.

Voordeel is als we bij u op locatie komen, dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw organisatie. Voor EHBO op locatie hanteren wij een minimumaantal van 3 deelnemers. Individueel EHBO-cursus kan ook, maar dan moeten er goede gekeken worden naar de locatie en kosten van de cursus.

EHBO-cursus in Eindhoven volgen? Elke maand kunt u een EHBO-cursus in Eindhoven volgen. In Eindhoven kunt u verschillende soorten EHBO-cursus volgen die we geven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld EHBO-cursus 2 dagdeel, EHBO-herhaling is maximale groep is 8 cursisten.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de EHBO-cursus 2 dagdeel zit ook inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water.

Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De EHBO cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de EHBO cursus beschikt u over een EHBO certificaat.

Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.