Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

EHBO cursus in Eindhoven volgen

EHBO cursus.

EHBO cursus in Eindhoven volgen? Elke maand is er een EHBO cursus in Eindhoven. In Eindhoven worden verschillende soorten EHBO cursussen gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld EHBO cursus 1 dag, EHBO herhaling.

Cursuslocatie in Eindhoven.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de EHBO cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch. Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De EHBO cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de EHBO cursus beschikt u over een officiele EHBO certificaat.

De EHBO cursussen van Training & Advies MVM worden ook gegeven in Nuenen, dichtbij Eindhoven. Deze locatie in de provincie Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor deelnemers uit Den Bosch, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Breugel en Helmond.

Naast Eindhoven organiseren we ook de EHBO cursus omgeving in Tilburg en de EHBO cursus in Breda,

Om de prijs van een EHBO Cursus Eindhoven te bepalen zullen we in gesprek moeten.U kunt uw EHBO cursus door een dure opleider te verzorgen. Dan bent u al veel duurder uit voor uw EHBO cursus.Training & Advies MVM niet. Voor een EHBO cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. De cursisten hoeven niet weg. Ze staan niet in de file geen reis kosten.

Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw bedrijf. We leggen u het graag uit neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen


  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
   
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
   
  Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
   
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
  Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
   
  Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

  Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen