Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Een BHV-EHBO cursus volgen in Nuenen

BHV- EHBO opleiding volgen in Neunen

Training & Advies MVM is een gerespecteerd bedrijf dat zich richt op het bieden van bedrijfshulpverlening (BHV) trainingen in Neunen en omgeving. Met hun waardevolle expertise en jarenlange ervaring hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd, niet alleen als het gaat om BHV- EHBO trainingen, maar ook met betrekking tot hun advies- en trainingsdiensten voor andere aspecten van bedrijfsveiligheid.

Hun BHV- EHBO trainingen zijn van topkwaliteit, met een focus op het opbouwen van de nodige vaardigheden en kennis die nodig zijn om levens te redden en ongevallen op de werkvloer te voorkomen. Van EHBO tot brandveiligheid en nog veel meer, hun cursussen zijn altijd gericht op de praktijk en de dagelijkse uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd.

Weet wat u moet doen in geval van nood.

Elk bedrijf zou een rampenplan moeten ontwikkelen. Dit plan moet alle aspecten van het bedrijf omvatten, inclusief de locatie waar het bedrijf is gevestigd, het aantal werknemers op elke locatie en het soort noodsituaties dat zich kan voordoen.

Train medewerkers in het omgaan met calamiteiten.

Een goed ontwikkeld rampenplan helpt ervoor te zorgen dat medewerkers weten wat ze moeten doen als er zich een calamiteit voordoet. Medewerkers die getraind zijn in noodprocedures zullen sneller en efficiënter kunnen reageren dan medewerkers die dat niet zijn.

Oefen oefeningen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn rol kent.

Een goed rampenplan vereist dat medewerkers regelmatig oefenen met reageren op noodsituaties. Dit zorgt ervoor dat iedereen weet wat te doen als zich een noodsituatie voordoet. Door regelmatig oefeningen voor noodhulp te oefenen, kunnen werknemers eventuele problemen identificeren voordat ze serieus worden.

Waarom heeft u BHV nodig?

U bent als organisatie wettelijk verplicht om 1 of meerdere BHV’ers op de werkvloer te hebben, of u nu een groot of kleine organisatie bent. Wij geven trainingen die u nodig heeft dat in uw organisatie past. Daarnaast leveren we alle diensten die bijdragen aan een succesvolle BHV-opleidingen. Maak een vrijblijvende advies afspraak en begin met een voorsprong! Passende BHV-cursus geven wij in heel Brabant en omstreken.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Dus als uw bedrijf in Nuenen of omgeving gevestigd is en u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige BHV- EHBO trainer, dan is Training & Advies MVM de juiste keuze voor u. Neem gerust contact met hen op om meer te weten te komen over hun diensten en hoe ze u kunnen helpen uw bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau te tillen. Met Training & Advies MVM aan uw zijde kunt u wijzigingen aanbrengen en uw werknemers de vaardigheden geven die ze nodig hebben om veiliger, efficiënter en beter te werken.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie
  Bij dit bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen