Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Bedrijf / functie:

Teamassistent Incasso CBMK

Naam klant: Alain Plaum

Datum:

3 collega’s en ik zijn gestart met een eerste training BHV. Deze training werd verzorgt door Martien van Melsen van de firma training & Advies MVM. Allereerst begonnen we de dag met een kennismakingsronde, dit was direct interessant aangezien Martien in het verleden genoeg ervaring heeft opgedaan in het werkveld.

Gedurende de training hebben we een leerzame dag gehad en werd de les voldoende afgewisseld door middel van interactie en verschillende filmpjes. De dag eindigde met een brandoefening buiten, dit was voor ons wel het leukste onderdeel van de dag! al met al een leerzame training waar we veel van hebben opgestoken.

Wij durven nu ook wel te zeggen dat we nu iemand durven te reanimeren.Met betrekking tot het onderdeel ontruiming zullen wij hier nog verder in begeleid worden door Martien, aangezien dit niet in 1 les te bevatten is.

Met vriendelijke groet,
Alain Plaum
Teamassistent Incasso

Afgenomen diensten:

  • BHV
  • Ontruimingsplan
  • EHBO

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Ontruimingsoefening op locatie

Ontruimingsoefening

Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

Heeft Training & Advies MVM 
een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
en BHV- plan doorgenomen
Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
Daarna eindevaluatie met tips en tops.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen