Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Bedrijf / functie:

Yuverta

Naam klant: Leerling

Datum:

Op school zijn wij bezig geweest over het hart, hij kon goed rond het onderwerp vertellen. Het was heel interessant over wat hij vertelde,
Hij vertelde rustig en duidelijk wat dat ook zó leuk maakte en begrijpelijk. Je mocht ook veel doen zoals reanimatie, want dan weet je ook hoe het is als het in het echt gebeurd. Het was een leuke en interessante dag.

Afgenomen diensten:

  • EHBO
  • Reanimatie

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Stop de bloeding

Stop de bloeding
Bij dit bedrijf: Kinderdag verblijf

Stop de bloeding training gegeven

Training & Advies MVM heeft een
Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
overdag In een dagdeel
Eerst medisch theoretisch
En natuurlijk praktijk
Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
verschillende manieren om bloeding te stoppen

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen