Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

Bedrijf / functie:

Gastouder

Naam klant: Adrienne van Hees

Datum:

Martien is een rustige kundige en prettige instructeur, die alle voorkomende onderwerpen aangaand kinder-ehbo goed en duidelijk uit kan leggen. Zijn lessen zijn iedere keer anders en blijven daardoor leerzaam. Ik heb inmiddels een aantal ehbo- instructeurs gehad, maar wat mij betreft steekt Martien daar met kop- en schouders bovenuit.

Afgenomen diensten:

  • Kinder-EHBO
  • Reanimatie

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
 
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
 
Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
 
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
 
Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen