Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

Bedrijf / functie:

Gastouder

Naam klant: Adrienne van Hees

Datum:

Martien is een rustige kundige en prettige instructeur, die alle voorkomende onderwerpen aangaand kinder-ehbo goed en duidelijk uit kan leggen. Zijn lessen zijn iedere keer anders en blijven daardoor leerzaam. Ik heb inmiddels een aantal ehbo- instructeurs gehad, maar wat mij betreft steekt Martien daar met kop- en schouders bovenuit.

Afgenomen diensten:

  • Kinder-EHBO
  • Reanimatie

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

BHV training op locatie

BHV op locatie
Bij dit bedrijf: Villa Vught 
 
Heeft Training & Advies MVM
een BHV training gegeven met 6 cursisten
In de avond uren voor een halve dagdeel
Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
manieren om een brand te blussen.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen