COVID-19

COVID-19

Beste bezoeker, We zijn volledig open

 

 

Training & Advies MVM heeft goed nieuws wij gaan weer volledig open op 3 maart worden de regels van het RIVM versoepeld.

Na een intensieve lobby heeft het kabinet het belang van de doorgang van EHBO-, BHV- en veiligheidscursussen onderkend. In de versoepelingen op de coronaregeling worden deze met ingang van 03-03-2021 expliciet genoemd.

Dat betekent dat onze branche haar werkzaamheden weer volledig mag opstarten Uiteraard altijd met inachtneming van de 1,5 meter afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol.

Training & Advies MVM maken, daar waar mogelijk, gebruik van e-learning om de contactmomenten te beperken. Gezien de duur van de lockdown, is het goed dat de veiligheid op de werkvloer weer gewaarborgd kan word.

EHBO gedeelte is iets lastiger maar daar hebben wij passende oplossingen voor. Bewust veilig werken en kleine groepjes is juist in deze tijd van groot belang. De veiligheid van cursisten en instructeurs staat voorop. Als Training & Advies MVM op locatie komt nemen zij ook de nodige spullen mee om te beschermen en de nodige hygiëne.

Zoals handschoenen en handdesinfectiegel. Ieder krijgt zijn eigen materialen. Mochten we bij u op locatie komen dan moet u de regels en richtlijnen van het RIVM zelf handhaven. Voor iedereen, zowel voor instructeurs als voor cursisten, gelden de algemene RIVM-richtlijnen:

 
  • Schud geen handen.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, hooftpijn, niezen, keelpijn, lichte - - hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
  • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • Zorg dat je fit bent: neem genoeg rust en zorg voor goede voeding en persoonlijke hygiëne.
  • Als je hoest of niest, doe dat aan de binnenkant van de elleboog.
  • Was goed en regelmatig je handen met water en zeep.
  • Gebruik handdesinfectiegel als water en zeep niet beschikbaar zijn.

Aangepaste reanimatierichtlijnen

In de cursus spoedeisende eerste hulp leren cursisten reanimeren (beademen en borstcompressies) op een reanimatiepop. Ze leren reanimeren volgens de normale richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Tijdens de COVID-19 pandemie gelden bij een daadwerkelijke reanimatie in de praktijk aangepaste richtlijnen, dit wordt besproken tijdens te cursus.

Wil u graag meer informatie neem dan contact op.