Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV MKB herhaling cursus

Hoe lang
1 dagdeel
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

BHV MKB herhaling cursus

Training & Advies MVM is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van BHV MKB-herhalingscursussen. Met hun professionele aanpak en uitgebreide ervaring op het gebied van training en advies, zijn ze de ideale partner voor bedrijven die de veiligheid van hun medewerkers hoog in het vaandel hebben staan.

De BHV MKB-herhalingscursus die door Training & Advies MVM wordt aangeboden, is specifiek ontworpen om bedrijven te helpen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die al eerder een BHV-cursus hebben gevolgd en hun kennis en vaardigheden willen opfrissen en updaten.

De cursus bestaat uit een combinatie van theoretische kennis en praktische training, waarbij de nadruk ligt op realistische scenario's die relevant zijn voor het MKB. Deelnemers leren essentiële vaardigheden zoals het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand en het organiseren van een veilige evacuatie. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan communicatie en samenwerking in noodsituaties.

Training & Advies MVM heeft een team van ervaren instructeurs die de cursus op een interactieve en boeiende manier verzorgen. Ze maken gebruik van moderne lesmethoden en trainingsfaciliteiten om een optimale leeromgeving te creëren. Het doel is om deelnemers niet alleen de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen, maar ook het vertrouwen te geven om adequaat te handelen in noodsituaties.

Naast de BHV MKB-herhalingscursus biedt Training & Advies MVM ook andere trainings- en adviesdiensten aan. Ze kunnen bedrijven helpen bij het opstellen en implementeren van een adequaat BHV-beleid, het uitvoeren van risicoanalyses en het trainen van BHV-coördinatoren. Hiermee helpt het bedrijf om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Kortom, Training & Advies MVM is de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige BHV MKB-herhalingscursus. Met hun expertise en professionele aanpak zorgen ze ervoor dat medewerkers goed voorbereid zijn op noodsituaties en dat de veiligheid binnen het bedrijf gewaarborgd blijft.

Tijdens de BHV MKB herhaling cursus leert u;

 • Werken met Kleine blusmiddelen bij beginnende branden

 • Levensreddend handelen, waaronder reanimatie met AED en kleine verwonding

Wanneer u de vaardigheden beheerst en het examen succesvol heeft behaald bent u competent en ontvang u een certificaat.

 • Cursusduur: 1 dagdelen.

 • Diploma: 1 jaar geldig, waarna elk jaar een herhaling plaat vindt

 • Groepsgrootte: min. 3 max. 8 personen

De MKB BHV herhaling cursus van Training & Advies MVM geven wij heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Basis BHV training gegeven

  Basis BHV training gegeven
  Bij dit bedrijf: Van der Heijden

   

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
  overdag In twee dagdelen
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
  met opdrachten en natuurlijk
  verschillende manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen