BHV MKB basis cursus

BHV MKB basis cursus
BHV MKB basis cursus

 

 

Welkom bij Training & Advies MVM, wij zijn een opleiding bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende medische en brand opleidingen. Ons opleiding variatie kunnen we in verschillende categorieën verdelen.

Ook voor het Midden en Klein Bedrijf hebben wij passende opleidingen. Wat wij belangrijk vinden in ons opleidingscentrum is, dat iedereen een passende BHV opleiding kan volgen. De BHV MKB basis cursus van Training & Advies MVM wordt meestal in twee dagdelen gegeven, dat scheelt in tijd en kosten besparend. hiermee voldoet u wel aan ARBO-wet de gestelde eisen.

De verkorte opleiding BHV MKB cursus basis van Training & Advies MVM voldoet u aan de wettelijke basisnorm. Als er in uw organisatie specifieke risico's zijn vastgesteld binnen de RI&E moeten deze worden meegenomen in de BHV MKB basis cursus.

Wij leveren maatwerk, zo kan er in de BHV MKB basis cursus alle lesstof exact op uw specifieke organisatie situatie worden afgestemd.

Heeft u vragen en/of problemen uit uw dagelijkse praktijk daar kunnen wij u mee helpen. In korte tijdbestek worden u of uw medewerkers deskundig opgeleid met een van ons deskundige instructeurs zodat zij een goed beeld krijgen in uw organisatie.

Wij verzorgen BHV MKB basis cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. BHV MKB basis cursus kunnen een maximale tot en met 5 personen. Bent met minder dan 3 personen gaan we in overleg met een locatie en bespreken voor de opleiding van BHV-MKB basis cursus

Wat leert u tijdens BHV MKB basis cursus.

• Werken met Kleine blusmiddelen bij beginnende branden
• Brand klassen, communicatie, ontruiming
• Levensreddend handelen, waaronder reanimatie met AED en kleine verwonding

Wanneer u de vaardigheden beheerst en het examen succesvol heeft behaald
bent u competent en ontvang u een certificaat.
 

• Cursusduur: 2 dagdelen, incl. Examen
• Examen: volgens lesstof NIBHV
• Diploma: 1 jaar geldig, waarna elk jaar een herhaling plaat vindt
• Groepsgrootte: min. 3, max. 5 personen
• Individueel: op afspraak in goed overleg  
• Examen duur : 30 Minuten

De BHV MKB basis cursus van Training & Advies MVM geven wij heel Brabant. 
Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over BHV basis cursus te beantwoorden.