BHV herhaling cursus

Welkom bij Training & Advies MVM, wij zijn een opleiding bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende medische en brand opleidingen. In elke organisatie moet iemand opgeleid zijn tot BHV’er. Mocht zich een calamiteit voor doen in uw organisatie, kan de BHV’er naar protocol handelen en hulpverlenen.

Wij geven op maat gerichte BHV herhaling cursus, omdat wij vinden dat geen enkel organisatie of situatie het zelfde is.

Het is raadzaam om uw kennis en praktische ervaring van de BHV jaarlijks bij te houden. Zodat u ten alle tijden adequaat kunt optreden tijdens een calamiteit in uw organisatie. Na een BHV herhaling cursus krijgt u weer een geldig diploma.

Wij verzorgen BHV herhaling cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. Bent met minder dan 3 personen gaan we in overleg met een locatie en bespreken voor de opleiding van BHV.

Opleidingsduur: BHV herhaling cursus

  • Cursusduur: 1 dagdeel.
  • Alle beiden onderdelen, medisch en brand.
  • Vooropleiding: een geldig bedrijfshulpverlening diploma.
  • Groepsgrootte: min. 3 max.12 personen.
  • Individueel: op afspraak in goed overleg.  
  • Geldigheid: diploma is 1 jaar geldig, waarna jaarlijks herhaling.

De BHV herhaling cursus van Training & Advies MVM geven wij heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over een BHV herhaling cursus te beantwoorden.