Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV Herhaling cursus

Hoe lang
1 dagdeel
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 3 personen

Opfriscursus bedrijfshulpverlening

Welkom bij Training & Advies MVM, wij zijn een opleidings bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende medische en brand opleidingen. In elke organisatie moet iemand opgeleid zijn tot BHV’er. Mocht zich een calamiteit voor doen in uw organisatie, kan de BHV’er naar protocol handelen en hulpverlenen.

De bedrijfshulpverlenings herhaling cursus is bedoeld voor bedrijven die diensten verlenen in risicogebieden. De cursus behandelt onderwerpen als brandveiligheid, preventie en brandmeldsystemen.

In deze BHV opfriscursus leert u hoe u moet reageren bij een calamiteit op uw werkplek. Het bevat informatie over eerste hulp, brandveiligheid, evacuatieprocedures en andere onderwerpen die levens kunnen redden.

Deze cursus helpt u te begrijpen hoe u moet reageren op een crisissituatie, inclusief wat u moet doen bij brand of andere noodsituaties.

Leer hoe u uzelf en uw medewerkers voorbereidt zijn op een noodsituatie.

Deze training leert u niet alleen wat u moet doen tijdens een noodsituatie, maar leert u ook hoe u noodsituaties kunt voorkomen voordat ze zich voordoen. Het bevat tips om ervoor te zorgen dat uw bedrijf over de juiste apparatuur en benodigdheden beschikt om op een noodsituatie te reageren.

Wij geven op maat gerichte BHV herhaling cursussen, omdat wij vinden dat geen enkele organisatie of situatie het zelfde is.

Het is raadzaam om uw kennis en praktische ervaring van de BHV jaarlijks bij te houden, Zodat u ten alle tijden adequaat kunt optreden tijdens een calamiteit in uw organisatie. Na een BHV herhaling cursus krijgt u weer een geldig diploma.

Wij verzorgen BHV herhalingscursus voor alle soorten organisaties en 

Wij verzorgen BHV herhaling cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding van BHV.

Opleidingsduur: BHV herhaling cursus

  • Cursusduur: 1 dagdeel.

  • Beiden onderdelen, medisch en brand.

  • Vooropleiding: een geldig bedrijfshulpverlening diploma

  • Groepsgrootte: min. 3 max.12 personen.

  • Geldigheid: diploma is 1 jaar geldig, waarna jaarlijks herhaling.

De BHV herhalings cursus van Training & Advies MVM geven wij in geheel Brabant. Zo komen wij geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over een BHV herhalings cursus te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Stop de bloeding

Stop de bloeding
Bij dit bedrijf: Kinderdag verblijf

Stop de bloeding training gegeven

Training & Advies MVM heeft een
Basis stop de bloeding training gegeven met 5 cursisten
overdag In een dagdeel
Eerst medisch theoretisch
En natuurlijk praktijk
Vervolgt praktisch met tourniquet, hemostatisch gaas, traumazwachtel.
verschillende manieren om bloeding te stoppen

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij
defensie als instructeur/medisch docent.
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressietrainer, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen