Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV Herhaling cursus

Hoe lang
1 dagdeel
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

herhalingscursus 
bedrijfshulpverlening

Training & Advies MVM biedt jaarlijks in Eindhoven en omstreken een verplichte BHV herhalingscursus aan, gericht op het trainen van bedrijfshulpverleners op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming. De cursus is ontworpen om deelnemers op te frissen en hun kennis en vaardigheden bij te werken, met als uiteindelijk doel een veiligere werkomgeving te creëren.

Tijdens de herhalingscursus leren deelnemers de nieuwste technieken en protocollen op het gebied van EHBO, reanimatie, het gebruik van AED-apparaten en brandbestrijding. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het efficiënt coördineren van een evacuatie in noodsituaties, waarbij de focus ligt op het minimaliseren van schade en het beschermen van het personeel.

De instructeurs van Training & Advies MVM zorgen voor interactieve en praktijkgerichte sessies, waarbij de nadruk ligt op het toepassen van de theorie in realistische scenario's. Door middel van hands-on oefeningen en simulaties worden de deelnemers uitgedaagd om hun vaardigheden in de praktijk te brengen en zelfvertrouwen op te bouwen in noodsituaties.

Na afronding van de BHV herhalingscursus ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname, waarmee ze kunnen aantonen dat ze up-to-date zijn in hun BHV-kennis en -vaardigheden. Dit certificaat is essentieel voor bedrijven om te voldoen aan de wettelijke vereisten en om de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te waarborgen.

Kortom, de BHV herhalingscursus van Training & Advies MVM in Eindhoven en omstreken biedt bedrijven en hun medewerkers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op noodsituaties, risico's te beperken en een veilige werkomgeving te creëren voor iedereen.

Wij verzorgen BHV herhaling cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding van BHV.

Opleidingsduur: BHV herhaling cursus

 • Cursusduur: 1 dagdeel.

 • Beiden onderdelen, medisch en brand.

 • Vooropleiding: een geldig bedrijfshulpverlening diploma

 • Groepsgrootte: min. 3 max.12 personen.

 • Geldigheid: diploma is 1 jaar geldig, waarna jaarlijks herhaling.

De BHV herhalings cursus van Training & Advies MVM geven wij in geheel Brabant. Zo komen wij geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over een BHV herhalings cursus te beantwoorden.

2
€ 135,- exclusief BTW
Tijd van 08.30 tot 12.30
* Verplichte velden

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Basis BHV training gegeven

  Basis BHV training gegeven
  Bij dit bedrijf: Van der Heijden

   

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
  overdag In twee dagdelen
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
  met opdrachten en natuurlijk
  verschillende manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen