Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV-trainingen in Bladel

Volg Bedrijfshulpverleningscursus in Bladel

Training & Advies MVM is een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het leveren van trainingen en advies op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) aan bedrijven in Bladel en omgeving. Met een brede ervaring en expertise in veiligheidstrainingen biedt Training & Advies MVM waardevolle opleidingen die bedrijven helpen om een veilige werkomgeving te waarborgen.

De BHV-trainingen van Training & Advies MVM zijn specifiek ontworpen om bedrijven te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om adequaat te reageren op noodsituaties en om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen. Deze trainingen omvatten onder andere EHBO, brandbestrijding, ontruimingsoefeningen en communicatie tijdens crisissituaties.

Wat Training & Advies MVM onderscheidt, is hun holistische benadering van bedrijfsveiligheid. Naast BHV-training bieden ze ook advies en ondersteuning op het gebied van veiligheidsbeleid, risicobeoordeling. Ze werken nauw samen met bedrijven om op maat gemaakte trainingsprogramma's te ontwikkelen die aansluiten bij de specifieke behoeften en risico's van de organisatie.

Met hun professionele trainers en praktijkgerichte aanpak zorgt Training & Advies MVM ervoor dat bedrijven in Bladel de nodige vaardigheden en kennis hebben om adequaat te handelen in noodsituaties. Door te investeren in deze trainingen vergroten bedrijven niet alleen de veiligheid op de werkvloer, maar ook het vertrouwen van zowel medewerkers als klanten.

Kortom, Training & Advies MVM is de ideale partner voor bedrijven in Bladel die streven naar een veilige werkomgeving en zich willen voorbereiden op noodsituaties. Met hun uitgebreide trainingen en deskundig advies dragen ze bij aan het vergroten van de veiligheid en het verminderen van risico's binnen de bedrijfsomgeving.

Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Bladel, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie
  Bij dit bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen