Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV-opleiding in buurt van bedrijf

 

Bent u op zoek naar een BHV cursus in Eindhoven, Training & Advies MVM geeft BHV trainingen in Eindhoven en omstreken.

Training & Advies MVM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van BHV-trainingen en EHBO-opleidingen. Met hun uitgebreide expertise en professionele aanpak kunnen zij uw bedrijf voorzien van hoogwaardige trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en eerste hulp.

Het unieke van Training & Advies MVM is dat zij de trainingen en opleidingen op locatie bij de klant verzorgen. Dit betekent dat hun instructeurs naar uw bedrijf komen om de trainingen te geven, waardoor u en uw medewerkers optimaal kunnen profiteren van de praktische toepassing van de lesstof binnen uw eigen werkomgeving.

De BHV-trainingen van Training & Advies MVM behandelen alle aspecten van bedrijfshulpverlening, zoals brandbestrijding, ontruiming, communicatie en levensreddende handelingen. De ervaren instructeurs zorgen ervoor dat uw medewerkers goed worden voorbereid op noodsituaties, zodat zij adequaat kunnen handelen en de veiligheid van uw bedrijf kunnen waarborgen.

Daarnaast biedt Training & Advies MVM ook uitgebreide EHBO-opleidingen aan. Deze cursussen richten zich op het aanleren van levensreddende vaardigheden, zoals reanimatie, het stoppen van ernstige bloedingen en het behandelen van diverse verwondingen. Het doel is om uw medewerkers in staat te stellen om eerste hulp te verlenen bij acute situaties, waardoor de kans op letselverergering of zelfs het redden van levens wordt vergroot.

Het team van Training & Advies MVM bestaat uit ervaren instructeurs die hun kennis en ervaring graag met u delen. Zij zorgen voor interactieve en praktijkgerichte trainingen, waarin de nadruk ligt op het opdoen van vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast kunnen zij ook maatwerktrainingen aanbieden, afgestemd op de specifieke behoeften en risico's van uw bedrijf.

Kortom, Training & Advies MVM is de ideale partner voor het verzorgen van BHV-trainingen en EHBO-opleidingen op maat. Met hun professionele aanpak en praktijkgerichte benadering zorgen zij ervoor dat uw medewerkers goed zijn voorbereid op noodsituaties en in staat zijn om levensreddende handelingen te verrichten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.  

Waarom heeft u BHV nodig?

U bent als organisatie wettelijk verplicht om 1 of meerdere BHV’ers op de werkvloer te hebben, of u nu een groot of kleine organisatie bent.  Wij geven trainingen die u nodig heeft dat in uw organisatie past. Daarnaast leveren we alle diensten die bijdragen aan een succesvolle BHV opleidingen. Maak een vrijblijvende advies afspraak en begin met een voorsprong!  Passende BHV cursus geven wij in heel Brabant en omstreken.

Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Gastouderbureau

  Herhaling kinder-EHBO cursus gegeven
  Bij deze bedrijf: 

  Gastouderbureau

  Training & Advies MVM heeft een
  Herhaling kinder-EHBO training gegeven met 10 cursisten.
  overdag In een dagdeel.
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Ziektebeelden, verwondingen behandeld,
  Met vragen en opdrachten natuurlijk
  En waar je moet opletten al je gastouder bent.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen