Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV cursus volgen in Valkenswaard

 

Training & Advies MVM is een bedrijf dat regelmatig BHV-cursussen aanbiedt in Valkenswaard. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van trainingen en advies, zijn ze de ideale keuze voor organisaties en individuen die streven naar een veiligere werkomgeving.

 

De BHV-cursussen van Training & Advies MVM zijn om deelnemers de nodige vaardigheden en kennis bij te brengen om effectief te reageren bij noodsituaties op de werkplek. Tijdens de cursus leren deelnemers levensreddende technieken, zoals reanimatie en het gebruik van AED's, evenals brandbestrijding en evacuatieprocedures.

Wat Training & Advies MVM onderscheidt, is de kwaliteit van hun instructeurs. Ze hebben ervaren mensen die niet alleen deskundig zijn, maar ook in staat zijn om de cursusinhoud op een boeiende en interactieve manier over te brengen. Dit zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen de nodige kennis opdoen, maar ook gemotiveerd worden om hun vaardigheden toe te passen in noodsituaties.

Zij geven trainingen bij bedrijven in Valkenswaard. Training & Advies MVM gemakkelijke toegang voor bedrijven en individuen in de regio. Ze streven ernaar om flexibele trainingsmogelijkheden aan te bieden, zodat ze aan de specifieke behoeften van hun klanten kunnen voldoen.

BHV cursus in Valkenswaard nodig?

In Valkenswaard worden regelmatig verschillende soorten BHV cursussen gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Zowel BHV basis cursus als BHV herhaling cursus.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare BHV-cursus in Valkenswaard, is Training & Advies MVM de juiste keuze. Met hun professionele instructeurs en uitgebreide cursusinhoud zullen ze je de nodige vaardigheden en kennis bieden om doeltreffend te handelen bij noodsituaties op de werkplek.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Ontruimingsoefening op locatie

  Ontruimingsoefening

  Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

  Heeft Training & Advies MVM 
  een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
  Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
  en BHV- plan doorgenomen
  Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
  Daarna eindevaluatie met tips en tops.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen