Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV cursus volgen Geldrop-Mierlo

Bedrijfshulpverlening cursus in Geldrop-Mierlo

Training & Advies MVM is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in BHV trainingen en cursussen. Training & Advies MVM geeft opleidingen in Geldrop-Mierlo en heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar effectieve en kwalitatief hoogwaardige opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

De BHV trainingen van Training & Advies MVM zijn speciaal ontworpen om werknemers te leren hoe zij adequaat kunnen reageren in geval van noodsituaties, zoals brand, ongevallen en medische noodgevallen. De cursussen zijn relevant voor bedrijven van elke omvang en sector en worden verzorgd door zeer ervaren instructeurs die de nieuwste technieken en inzichten gebruiken om deelnemers te trainen.

Naast het aanbieden van BHV trainingen en cursussen, biedt Training & Advies MVM ook adviesdiensten aan op het gebied van veiligheid op de werkplek. Het bedrijf kan bedrijven bijstaan bij het opstellen en implementeren van veiligheidsbeleid en kan adviseren over de juiste veiligheidsmaatregelen die moeten worden genomen om de veiligheid van werknemers te waarborgen.

Als u op zoek bent naar effectieve en hoogwaardige BHV trainingen en cursussen in Geldrop-Mierlo, dan is Training & Advies MVM de juiste keuze voor u en uw bedrijf. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van bedrijfshulpverlening, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van hun opleidingen en adviesdiensten. Neem vandaag nog contact op met Training & Advies MVM en ontdek hoe zij u kunnen helpen om uw bedrijf veiliger te maken.

E.H.B.O.

U leert hoe u veelvoorkomende verwondingen en ziekten, zoals snijwonden, brandwonden, verstuikingen en gebroken botten, kunt herkennen en behandelen. Ook leer je hoe je reanimatie toedient en een automatische externe defibrillator (AED) gebruikt. 

Reanimatie is een essentiële vaardigheid die elke volwassene zou moeten leren. Het leert mensen hoe ze reanimatie (CPR) moeten uitvoeren, waarbij borstcompressies worden uitgevoerd en mond op mond van een slachtoffer wordt ingeademd.

Elke maand is er een BHV-cursus in Geldrop-mierlo te volgen. In Geldrop-Mierlo worden verschillende soorten BHV / E.H.B.O cursussen gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Zowel BHV basis cursus als BHV herhaling cursus.

Brandveiligheid

In onze vestiging in Venlo bieden wij brandveiligheidstrainingen aan. Deze cursussen behandelen onderwerpen als, brandblussers en vluchtroutes. Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Mierlo, Son en Breugel en Eindhoven Venlo. Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie
  Bij dit bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen