Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

BHV cursus in Helmond volgen

BHV opleiding volgen in Helmond

Training & Advies MVM als u BHV cursussen in Helmond wilt hebben, ben je aan het juiste adres. Training & Advies MVM biedt een breed scala aan BHV-opleidingen aan in Helmond en omgeving. Met zijn jarenlange ervaring en expertise biedt Training & Advies MVM een professionele en effectieve BHV-opleiding.
 

BHV cursus in Helmond nodig?

De cursus BHV in Helmond biedt een intensieve, hands-on opleiding om je te helpen alle basisvaardigheden op te doen die nodig zijn om een effectieve bedrijfshulpverlener te worden. Je leert de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om de verantwoordelijkheid te nemen voor het bedrijfshulpverlenersteam. Je leert onder andere hoe je je moet voorbereiden op een incident, hoe je een evacuatie kunt uitvoeren, hoe je eerste hulp aan slachtoffers kunt verlenen en hoe je het incident kunt rapporteren.

De cursus biedt ook informatie over het bedrijfsveiligheidsbeleid, waaronder het beheren van gevaren, het ontwikkelen van een veiligheidsplan en het beoordelen van risico's. Ook zal je leren hoe je de nodige maatregelen kunt nemen om een veilige werkomgeving te creëren.

De cursus is zeer veelzijdig en geschikt voor iedereen die BHV-kennis en -vaardigheden wil verwerven, of het nu gaat om een particulier, bedrijf of een overheidsinstelling. De cursus is verdeeld in verschillende modules die elk hun eigen inhoud hebben, waaronder brandbestrijding, hulpverlening bij ongevallen, evacuatie van gebouwen, medische noodgevallen en het handteren van brandblussers.

Het is belangrijk om te weten dat je na het afronden van de cursus een certificaat ontvangt dat aantoont dat je de kennis en vaardigheden hebt verworven om als bedrijfshulpverlener te werken.

Als je meer wilt weten over de cursus BHV in Helmond, neem dan contact op met Training & Advies MVM voor meer informatie over prijzen, data en inschrijvingen.

 


Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie
  Bij dit bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen