Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

BHV cursus in Eindhoven volgen

BHV opleiding volgen in Eindhoven

Om de prijs van een BHV Cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten. Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een BHV cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.

De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. BHV trainingen op uw eigen locatie. Zowel de BHV basis als de BHV herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.

Voordeel is als we bij u op locatie komen, dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw organisatie. Voor BHV op locatie hanteren wij een minimum aantal van 3 deelnemers. Individueel BHV cursus kan ook, maar dan moeten er goede gekeken worden naar de locatie en kosten van de cursus.

BHV cursus in Eindhoven volgen? Elke maand kunt u een BHV cursus in Eindhoven volgen. In Eindhoven kunt u verschillende soorten BHV cursus volgen die we geven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld BHV basis cursusBHV herhaling cursus is maximale groep is 8 cursisten.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de BHV cursus 1 dagdeel zit ook inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water.
Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De BHV cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de BHV cursus beschikt u over een BHV certificaat.
 
Wilt u liever een BHV cursus op uw eigen locatie dan zullen in een gesprek kijken naar uw wensen. Voor een BHV cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw organisatie.
Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie

  Bij deze bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brandje te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
   
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
   
  Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
   
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
  Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
   
  Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

  Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen