BHV cursus in Eindhoven volgen

BHV cursus in Eindhoven volgen

BHV cursus in Eindhoven volgen

Om de prijs van een BHV Cursus te bepalen zullen we eerst uw wensen moeten weten. Wat Training & Advies MVM zo bijzonder maakt is dat wij een BHV cursus komen verzorgen op locatie al vanaf 3 personen.
De cursisten hoeven niet weg, ze staan niet in de file en hebben geen reiskosten. BHV trainingen op uw eigen locatie. Zowel de BHV basis als de BHV herhaling opleiding verzorgen wij op desgewenst locatie.
 
Voordeel is als we bij u op locatie komen, dat wij dan de training volledig kunnen afstemmen op uw organisatie. Voor BHV op locatie hanteren wij een minimum aantal van 3 deelnemers. Individueel BHV cursus kan ook, maar dan moeten er goede gekeken worden naar de locatie en kosten van de cursus.
 

BHV cursus in Eindhoven volgen? Elke maand kunt u een BHV cursus in Eindhoven volgen. In Eindhoven kunt u verschillende soorten BHV cursus volgen die we geven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld BHV basis cursus. BHV herhaling cursus is maximale groep is 8 cursisten.

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de BHV cursus 1 dagdeel zit ook inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water.
Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De BHV cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de BHV cursus beschikt u over een BHV certificaat.
 
Wilt u liever een BHV cursus op uw eigen locatie dan zullen in een gesprek kijken naar uw wensen. Voor een BHV cursus komen wij al op locatie al van af 3 personen. Wij maken een vrijblijvend offerte voor uw organisatie.
Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen.
 
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan open om al uw vragen over BHV te beantwoorden.