Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO herhaling cursus

Hoe lang
2 dagdelen
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

EHBO bij ongeval herhaling cursus

Training & Advies MVM is een bedrijf dat zich richt op het bieden van trainingen en advies op verschillende gebieden, waaronder EHBO en acute zorg.

Het bedrijf biedt verschillende EHBO-trainingen aan die herhaald kunnen worden, afhankelijk van de behoeften van de deelnemers. Dit kan variëren van een basisopleiding EHBO tot een meer geavanceerde training met betrekking tot reanimatie en het gebruik van automatische externe defibrillatoren (AED's).

De herhaaltrainingen van Training & Advies MVM bieden deelnemers de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden op peil te houden en bij te schaven. Training & Advies MVM levert op deze manier een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en gezondheid van deelnemers en omstanders.

Al met al biedt Training & Advies MVM een waardevolle dienst aan haar klanten, door middel van trainingen en advies op het gebied van EHBO en geestelijke gezondheidszorg. Het bedrijf levert zo een belangrijke bijdrage aan de samenleving en helpt daarmee om het welzijn van mensen te verbeteren.

Weet hoe u het bloeden kunt stoppen.

Als iemand gewond is geraakt, oefen dan druk uit op de wond met schone doeken of verband. Gebruik geen ijs omdat het meer schade kan aanrichten dan goed.

 • Cursusduur: 2 dagdelen

 • Vooropleiding: een geldig EHBO diploma

 • Groepsgrootte: min. 3 max.12 personen

 • Geldigheid: het EHBO diploma is 1 jaar geldig, waarna jaarlijks 1 herhaling

Als u de cursus goed doorlopen heeft ontvangt u een verlenging op uw EHBO-diploma.

Wij verzorgen EHBO herhaling cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding van EHBO herhaling cursus

Een EHBO herhaling cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over EHBO herhaling cursus te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Acute zorg

  Acute zorg

  Deze groep: Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

  Hebben training gekregen van Training & Advies MVM.
  Er waren 12 cursisten en hebben in twee dag delen de cursus gehad.
  Wat hebben ze geleerd:
  • Reanimatie + AED
  • Stop de bloeding
  • Je leert met tourniquet te werken
  • Hemostatisch verband
  • Trauma zwachtel
  • Waar zitten de druk punten
  Dat alles wordt er op die dag gegeven.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheids-, reanimate- en  agressietraininginstructeurs. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen