EHBO herhaling cursus

Heeft u een EHBO diploma, dan raden wij u aan om deze jaarlijks te herhalen. U zult merken dat de EHBO stof is weg gezakt en tijdens een EBHO herhaling cursus komt alles weer terug. Ook krijgt u de nieuwste richtlijnen en veranderingen tijden een herhaling te horen. Ook wordt er gekeken of u nog competent bent voor het AED-apparaat en de reanimatie.

Voor de EHBO herhaling cursus kunt u naast de vaste stof ook ideeën aandragen die passen in uw organisatie. Op dit onderdeel zal dan gericht les gegeven worden, volgends de richtlijnen vanuit het Oranje Kruis boek.

Als u de cursus goed doorlopen heeft ontvangt u een verlenging op uw EHBO-diploma.

  • Cursusduur: 2 dagdelen
  • Vooropleiding: een geldig EHBO diploma
  • Examen: volgens les stof Oranje Kruis boek
  • Groepsgrootte: min. 3 max.12 personen
  • Individueel: op afspraak in goed overleg   
  • Geldigheid: het EHBO diploma is 2 jaar geldig, waarna jaarlijks 1 herhaling

Wij verzorgen EHBO herhaling cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. Bent met minder dan 3 personen dan gaan we in overleg met u een locatie bekijken en bespreken passende opleiding van de EHBO.

Een EHBO herhaling cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over EHBO herhaling cursus te beantwoorden.