Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO basis cursus

Hoe lang
2 dagdelen
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

Iedereen kan eerste hulp leren

Training & Advies MVM is een toonaangevend training en adviesbureau dat zich richt op EHBO-trainingen en cursussen gericht op acute zorg. Training & Advies MVM heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door hoogwaardige trainingen en adviesdiensten te bieden aan bedrijven, overheidsinstanties en individuen.

Een van de meest populaire trainingsprogramma's die door Training & Advies MVM worden aangeboden, is de basis EHBO cursus. Deze cursus is bedoeld voor personen die willen leren hoe ze eerste hulp kunnen bieden bij ongelukken en noodsituaties. De EHBO cursus wordt gegeven door deskundige instructeurs en omvat onderwerpen zoals reanimatie, verbandleer en het herkennen van veelvoorkomende ziekteverschijnselen.

Bij Training & Advies MVM staat de tevredenheid van klanten voorop. Dit betekent dat elk trainingstraject op maat wordt gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant. Daarnaast zijn alle instructeurs van Training & Advies MVM zeer ervaren en hebben ze een passie voor hun werk. Zij zorgen ervoor dat elke training interessant, informatief en leuk is.

Concluderend kan worden gesteld dat Training & Advies MVM een uitstekend trainings- en adviesbureau is voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige EHBO-trainingen en cursussen gericht op acute zorg. Met een deskundig team van instructeurs en op maat gemaakte trainingstrajecten die aansluiten bij de behoeften van individuen en bedrijven, is Training & Advies MVM een topkeuze voor iedereen die zijn kennis op deze gebieden wil vergroten.

Na het volgen van EHBO basis cursus

kunt u op een verantwoorde en correcte manier optreden bij:

 • Ongevallen
 • Ziektebeelden

 • Reanimeren

 • Handelen met een AED

 • Verstikking en verslikking

 • Stabilisering en ernstige verkomen 

Tijdens de EHBO basis cursus zal er een lotus aanwezig zijn die de enkele ziektebeelden uitbeeld als slachtoffer. Het examen wordt door een onafhankelijk examencommissie van het Oranje Kruis samengesteld. 
Heeft u het examen met goed verloop afgerond dan ontvangt u het: Eerste Hulpverlener Bij Ongevallen (EHBO Diploma)
 • Cursusduur: 2 dagdelen, incl. Examen

 • Diploma: 1 jaar geldig, waarna elk jaar een herhaling 

 • Groepsgrootte: min. 3 max. 8 personen

 • Examen duur : 30 Minuten

Wij verzorgen EHBO basis cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen. Bent met minder dan 4 personen dan kunt u ook bij ons op locatie komen voor de opleiding van EHBO basis cursus.
 
Een EHBO basis cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant.
Wij komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.
 
Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over EHBO basis cursus te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  Basis BHV training gegeven

  Basis BHV training gegeven
  Bij dit bedrijf: Van der Heijden

   

  Training & Advies MVM heeft een
  Basis BHV training gegeven met 4 cursisten
  overdag In twee dagdelen
  Eerst medisch opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, Hoe je het gebouw moet ontruimen en waar je moet opletten.
  met opdrachten en natuurlijk
  verschillende manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen