Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO aan kinderen

Hoe lang
2 dagdelen
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 2 personen starten bij ons op locatie

Eerste hulp aan kinderen

Training & Advies MVM is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Eindhoven en omstreken, dat gespecialiseerd is in het verstrekken van cursussen in EHBO aan kinderen. Met een passie voor het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van kinderen, biedt Training & Advies MVM hoogwaardige trainingen die specifiek zijn afgestemd op het omgaan met noodsituaties die zich kunnen voordoen.

De cursussen die door Training & Advies MVM worden aangeboden, zijn ontworpen om ouders, leraren, oppasproviders en andere zorgverleners de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om effectief te reageren in gevallen van medische noodgevallen bij kinderen. Door hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van EHBO, zorgen de gekwalificeerde instructeurs van Training & Advies MVM ervoor dat de cursisten vertrouwd raken met een breed scala aan situaties, van kleine verwondingen tot levensbedreigende noodgevallen.

Wat Training & Advies MVM onderscheidt, is hun focus op praktische training en hands-on oefeningen. Door realistische scenario's na te bootsen, krijgen cursisten de kans om hun vaardigheden in een veilige en gecontroleerde omgeving te oefenen, wat hun zelfvertrouwen vergroot en de kans vergroot dat ze effectief kunnen handelen in een noodsituatie.

Het team van Training & Advies MVM bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar het verspreiden van bewustzijn en kennis over EHBO onder de gemeenschap. Door hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige trainingen hebben ze een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor EHBO-onderwijs in de regio Eindhoven en omstreken.

Kortom, Training & Advies MVM is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar professionele en impactvolle EHBO-trainingen voor kinderen. Hun inzet voor veiligheid en hun streven naar uitmuntendheid maken hen een waardevolle aanwinst voor de gemeenschap.

Ken het ABC van EHBO.

De trainingen die worden aangeboden door Training & Advies MVM zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van het verlenen van eerste hulp aan kinderen. Ze richten zich op het vergroten van de kennis en vaardigheden van de deelnemers op het gebied van reanimatie, de behandeling van verwondingen, het omgaan met bewusteloosheid, allergische reacties en andere belangrijke noodsituaties die zich kunnen voordoen bij kinderen.

Schaafwonden (snijwonden) - Reinig met water en zeep. Als er een bloeding optreedt, oefen dan druk uit totdat er hulp arriveert. Beten en steken - Verwijder geen vreemde voorwerpen. Was het gebied met water en zeep. Breng een ijspak of koud kompres aan om zwelling te verminderen. Brandwonden - Bedek de wond met een schoon verband. Gebruik geen zalven, crèmes, lotions of poeders. Onmiddellijk dokter bellen. Snijwonden - Houd de snede bedekt zodat er geen infectie in de huid kan bereiken.

Begrijp reanimatie.

Als u een kind moet reanimeren, zorg er dan voor dat u begrijpt wat u moet doet. Dit omvat het weten hoe het slachtoffer op de juiste manier moet worden geplaatst, het controleren op ademhaling en het uitvoeren van borstcompressies.

wat ouders kunnen doen als hun kinderen ziek zijn?

Werkt u met kinderen of u past regelmatig op kleine kinderen dan is de eerste hulp aan kinderen speciaal voor u. U leert hoe u volgens protocol moet handelen bij een zuigeling of kind. Ook leert u hoe u kunt optreden bij een stoornis of een plaatselijk letsel. 

De beste manier om uw kinderen veilig te houden, is door ze te leren hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen. Dit omvat het leren van eerste hulpvaardigheden die hen zullen helpen ernstige verwondingen en ziekten te voorkomen. Begrijp de basisprincipes van EHBO voor kinderen.

Er zijn verschillende soorten EHBO voor kinderen. Deze omvatten het behandelen van snijwonden, schaafwonden, brandwonden en andere kleine verwondingen; en het geven van reanimatie. Het is ook belangrijk om te leren hoe u symptomen van ernstigere ziekten kunt herkennen, zoals astma-aanvallen, toevallen en verstikking.

Tijdens deze cursus leer u: EHBO aan kinderen

 • Reanimeren-AED

 • Geestelijk en lichamelijk ontwikkelingen

 • Gedrag hoe een zuigeling en kind reageert

 • Kinderziektes

 • Letsels

 • Kleine verwondingen

 • Grote verwondingen

Tijdens de gehele cursus wordt er door de instructeur gekeken of u competent ben. Er worden toetsen afgenomen tijdens de opleiding deze worden geregistreerd als examen.

Bij het behalen van de toetsen krijg u het diploma Eerste Hulp Bij Kinderen van het Oranje Kruis.

 • Cursusduur: 2 dagdelen

 • Diploma: 1 jaar geldig waarna elk jaar een herhaling

 • Groepsgrootte: min. 3 max. 8 personen

Wij verzorgen EHBK-opleidingen voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen.

Een EHBK basis cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over EHBK te beantwoorden.

Let op: Er zijn zorgverzekeraars die de herhalingsopleidingen vergoeden geheel of gedeeltelijk.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan is het raadzaam te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen

  BHV training op locatie

  BHV op locatie
  Bij dit bedrijf: Villa Vught 
   
  Heeft Training & Advies MVM
  een BHV training gegeven met 6 cursisten
  In de avond uren voor een halve dagdeel
  Eerst medisch casus en opdrachten en reanimatie + AED
  Vervolgt het brand gedeelte, met een casus en opdrachten en natuurlijk verschillende
  manieren om een brand te blussen.

  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundige verzorging en brandveiligheid, daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team bestaat uit veiligheidsman-, reanimaters, administrators, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

  Contact info


  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen