Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 18.00
Vanaf 4 personen op locatie

EHBO aan kinderen

Hoe lang
2 dagdelen
Locatie
Bij ons op locatie
Personen
Minimaal 3 personen

Eerste hulp aan kinderen

Training & Advies MVM is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van trainingen op het gebied van EHBO voor kinderen. Met hun uitgebreide expertise op het gebied van kinder EHBO, hebben ze zich gevestigd als een toonaangevende aanbieder van opleidingen en adviesdiensten.

Het belangrijkste doel van Training & Advies MVM is. Om ervoor te zorgen dat iedereen in staat is om kinder EHBO te volgen en dat het voor iedereen toegankelijk is. Ze geloven dat kennis van EHBO van levensbelang is, vooral als het gaat om de veiligheid en het welzijn van kinderen.

Eerste hulp aan kinderen houdt in dat je moet weten hoe je snijwonden, brandwonden, schaafwonden en andere verwondingen die in het dagelijks leven voorkomen, moeten behandelen. Deze informatie leert u ook hoe u toekomstige verwondingen kunt voorkomen.

Ken het ABC van EHBO.

De trainingen die worden aangeboden door Training & Advies MVM zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van het verlenen van eerste hulp aan kinderen. Ze richten zich op het vergroten van de kennis en vaardigheden van de deelnemers op het gebied van reanimatie, de behandeling van verwondingen, het omgaan met bewusteloosheid, allergische reacties en andere belangrijke noodsituaties die zich kunnen voordoen bij kinderen.

Schaafwonden (snijwonden) - Reinig met water en zeep. Als er een bloeding optreedt, oefen dan druk uit totdat er hulp arriveert. Beten en steken - Verwijder geen vreemde voorwerpen. Was het gebied met water en zeep. Breng een ijspak of koud kompres aan om zwelling te verminderen. Brandwonden - Bedek de wond met een schoon verband. Gebruik geen zalven, crèmes, lotions of poeders. Onmiddellijk dokter bellen. Snijwonden - Houd de snede bedekt zodat er geen infectie in de huid kan bereiken.

Begrijp reanimatie.

Als u een kind moet reanimeren, zorg er dan voor dat u begrijpt wat u moet doet. Dit omvat het weten hoe het slachtoffer op de juiste manier moet worden geplaatst, het controleren op ademhaling en het uitvoeren van borstcompressies.

wat ouders kunnen doen als hun kinderen ziek zijn?

Werkt u met kinderen of u past regelmatig op kleine kinderen dan is de eerste hulp aan kinderen speciaal voor u. U leert hoe u volgens protocol moet handelen bij een zuigeling of kind. Ook leert u hoe u kunt optreden bij een stoornis of een plaatselijk letsel. 

De beste manier om uw kinderen veilig te houden, is door ze te leren hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen. Dit omvat het leren van eerste hulpvaardigheden die hen zullen helpen ernstige verwondingen en ziekten te voorkomen. Begrijp de basisprincipes van EHBO voor kinderen.

Er zijn verschillende soorten EHBO voor kinderen. Deze omvatten het behandelen van snijwonden, schaafwonden, brandwonden en andere kleine verwondingen; en het geven van reanimatie. Het is ook belangrijk om te leren hoe u symptomen van ernstigere ziekten kunt herkennen, zoals astma-aanvallen, toevallen en verstikking.

Tijdens deze cursus leer u: EHBO aan kinderen

  • Reanimeren-AED

  • Geestelijk en lichamelijk ontwikkelingen

  • Gedrag hoe een zuigeling en kind reageert

  • Kinderziektes

  • Letsels

  • Kleine verwondingen

  • Grote verwondingen

Tijdens de gehele cursus wordt er door de instructeur gekeken of u competent ben. Er worden toetsen afgenomen tijdens de opleiding deze worden geregistreerd als examen.

Bij het behalen van de toetsen krijg u het diploma Eerste Hulp Bij Kinderen van het Oranje Kruis.

  • Cursusduur: 2 dagdelen

  • Diploma: 1 jaar geldig waarna elk jaar een herhaling

  • Groepsgrootte: min. 3 max.12 personen

Wij verzorgen EHBK-opleidingen voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 4 personen.

Een EHBK basis cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. Zo komen geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over EHBK te beantwoorden.

Let op: Er zijn zorgverzekeraars die de herhalingsopleidingen vergoeden geheel of gedeeltelijk.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan is het raadzaam te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 4 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Of kom bij ons op locatie. 

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Wat onze klanten zeggen

Ontruimingsoefening op locatie

Ontruimingsoefening

Bij deze groep: Ondernemers voor ondernemers

Heeft Training & Advies MVM 
een ontruimingensoefening gehouden met 5 cursisten.
Halverwege de avond eerst voor programma doorgenomen en voor bespreken
en BHV- plan doorgenomen
Uiteindelijk uitgevoerd met lotus (slachtoffer)
Daarna eindevaluatie met tips en tops.

Over ons

Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in de geneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij
defensie als instructeur/medisch docent.
Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties. Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressietrainer, Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit,

Contact info


© Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen